Medical Pharm

МЕДИКАЛ ФАРМ ЕООД е фармацевтична компания, която е основана през 2017 година. Ние предлагаме висококачествени и необходими терапевтични продукти, които подобряват съществено живота на потребителите при определени медицински състояния.

Фокусът ни е разработване, изследване и внедряване на иновативни фармацевтични продукти целящи поддържане на добро здраве и профилактика на потребителите и техните семейства. Предоставяме продукти, които имат потенциал да подпомогнат борбата с някои от най-страшните болести на нашето време.

В Medical Pharm създаваме иновации за да бъде възможно ефективното лечение и да се подобри качеството на човешкия живот.

Иновации във фармацевтиката…

Целта ни е да помагаме на хората да бъдат в по-добро здраве, да живеят по-дълго и по-пълноценно. И това ще продължи да бъде нашата мисия в бъдеще!

  • Фокусът ни е разработване и внедряване на иновативни фармацевтични продукти.

  • Целите са ни – поддържане на добро здраве и профилактика на потребителите.
  • Имаме потенциал да подпомогнем борбата с някои от най-страшните болести на нашето време.

Нашите разработени продукти се използват успешно и подпомагат лечението на всички видове рак и особено успешно при рак на гърда, рак на простатата, левкемия, рак на белите дробове, рак на черен дроб и рак на дебелото черво.

Кариери

В Medical Pharm гледаме на екипа си като на хората, които са ключовият фактор за успех. Държим на съвместната работа за постигане на поставените цели и работим заедно за успехите ни в личен и професионален план.

Споделяме една обща цел: да подобряваме здравето и качеството на живот на пациентите, които се борят с някои от най-страшните болести на нашето време. Ако искате да станете част от екипа на Medical Pharm, изпратете ни Вашата кандидатура на careers@medicalpharm.eu

Ние ще я разгледaме и ще се свържем с Вас при първа възможност.

С удоволствие ще се запознаем с Вас, ако виждате бъдещето си при нас!

Заставаме открито пред вас

Ние заставаме с цялата си отговорност пред Вас и гарантираме с името си за продуктите, които предлагаме на фармацевтичния пазар.

“Науката не знае народност, защото знанието принадлежи на човечеството и е факлата, която осветява света. Науката е най-висшето олицетворение на нацията, защото тази нация ще остане първата, която носи най-отдалечените дела на мисълта и разума.”

STIVE REYNOLDS, LEAD RESEARCHER

Изследване

и внедряване на иновативни фармацевтични продукти за добро здраве и профилактика.

Открития

разработване на висококачествени и необходими терапевтични продукти, за подобряване на живота.

Анализи

Задълбочен анализ на актуални за потребителите проблеми и намиране на адекватни решения.

Тестове

Всички наши продукти са успешно тествани и клинично одобрени. При интерес свържете се с нас моля!

Подобряваме живота

Ние предлагаме висококачествени и необходими терапевтични продукти, които подобряват съществено живота на потребителите при определени медицински състояния.

Връзка с нас